Han tok kontor for to år siden da den tidligere regjeringen

Topp NY tjenestemann slutter blant spørsmål om ubehag

NEW YORK (Reuters) En senior statsborger canada goose jakker herre i New canada goose salg York canada goose dame som overvåker politiet, canada goose jakke dame trådte av i torsdag etter en avisrapport at guvernør David Paterson og politibetjente kan ha feilaktig intervenert i anklagelsesangrep mot et annet Paterson-aide.

Denise canada goose jakke herre O nestleder sekretær for offentlig sikkerhet, sa i sin avgang uttalelse at kontakter av guvernøren og statspolitiet med canada goose jakke en kvinne som søker en canada goose norge beskyttelsesordre mot Paterson aide David Johnson var uavhengig av deres hensikt.

Kvinnen sa statspolisen trakasserte henne for å slippe hennes sak, og politiet bekreftet at et medlem av guvernørens canada goose dame personlige sikkerhetsgruppe besøkte henne, sa Times.

Paterson ringte henne for en rettshøring tidligere i måneden. Etter samtalen klarte hun ikke å vises, og canada goose outlet hennes sak ble avvist, sier Times.

Paterson kjempet allerede for sitt politiske liv før denne siste canada goose rapporten. Med lav godkjenningsvurdering har han motstått samtaler fra andre demokrater for å slippe sitt nytt valgbud i november. Han tok kontor for to år siden da den tidligere regjeringen Eliot Spitzer trakk seg i en prostitusjonskandale.

O sa hun først ble ledet til å tro at det lokale politiet var å håndtere saken mot Paterson-assistenten, og at statspolitiet ikke var involvert.

var bare i går kveld da jeg lærte fra pressemeldinger om motsatte canada goose jakker dame detaljer, inkludert statspolitikkens engasjement, skrev O. Av disse grunnene tilbakekaller jeg min stilling som kommissær i divisjonen for straffeservice og viceminister for offentlig sikkerhet i dag.

Johnson, en Paterson fortrolige, har blitt suspendert.

Paterson, under et radiointervju, nektet å si om han hadde ringt kvinnen.

Jeg canada-goose-jakker vil ikke snakke om canada goose herre det, sa han og tilføyde at han har canada goose victoria henvist saken til statsadvokaten.

bare la fakta komme ut, og jeg tror det vil være den beste måten å få canada goose victoria parka det til å virke, sa han.

Advokat generalsekretær Andrew Cuomo sa at det var å canada goose trillium undersøke om eller annen feil er involvert.

Cuomo, som langt går utover Paterson i kampanjen og offentlige meningsmålinger, forventes å utfordre Paterson til den demokratiske guvernørens nominasjon i år.

If you found an error, highlight it and press Shift + Enter or нажмите сюда to inform us.

Мне есть, что сказать!