Op de website voor het Witte Huis van president Barack Obama

Trump en Democraten markeerden Earth Day heel anders

Het is een spreekpunt dat wordt gebruikt door overheidsinstanties in het verleden, die op dezelfde manier hebben benadrukt dat economische groei niet ten moncler sale koste mag gaan van het 2018 moncler behoud. Op de website voor het Witte Huis van president Barack Obama stond bijvoorbeeld ‘onder leiding van president Obama’, de Verenigde Staten hebben meer gedaan om de klimaatverandering te bestrijden moncler uitverkoop dan ooit tevoren, terwijl de economie groeit. ‘

Toen Earth Day bijna moncler jassen een halve moncler jas dames eeuw geleden werd moncler heren opgericht, was er geen Environmental Protection Agency. De enorme olieramp van 1969 voor de kust van Santa Barbara en jarenlange smogverstikkende steden als Los Angeles en New York spoorden president Richard Nixon aan om de EPA in 1970 te moncler jassen heren creëren. Congres in het volgende decennium gaf het agentschap de tanden door middel van wijzigingen in de Clean Air moncler jas sale Act en Clean Water Act, en hebben nieuwe wetten aangenomen die bedreigde diersoorten beschermen en het Superfund-programma opgezet.

Decennia later wil Trump’s EPA-chef Scott Pruitt het moncler nederland regelgevingskader rond moncler jas outlet die wetgeving moncler jassen outlet uitschakelen.Pruitt betoogt dat latere regels, in het bijzonder die geschreven door Obama’s EPA-team, verder reiken dan de bedoeling van de wet.

De assistenten van Pruitt proberen het Clean Power-plan te ontrafelen, Obama’s plan om de CO2-uitstoot van de energiesector te verminderen, evenals nieuwe brandstofefficiëntienormen moncler jassen dames sale die bedoeld zijn om de uitstoot van broeikasgassen door auto’s te moncler outlet sale beteugelen. En het meest opvallend was dat Pruitt met succes moncler dames Trump aanmoedigde moncler jassen heren sale om te beloven het moncler jas dames sale klimaatakkoord van Parijs te verlaten, waarin landen vrijwillig overeenkwamen om de CO2-uitstoot terug moncler jassen dames te dringen.

Op de Dag van de Aarde sloeg Democratische Sen Kamala Harris uit Californië de agenda van de Trump-administratie dicht:

De anti-klimaatagenda die uit deze admin komt, is verkeerd. De meerderheid van de monclersale Amerikanen wil het milieu moncler outlet beschermen en onze lucht en water schoon houden. 23 april 2018

Nog moncler jas heren sale een Californische Democraat, Sen.

In de afgelopen weken moncler jas heren heeft Pruitt ook een enorme weerslag verweerd over vermeende ethische fouten in uitgaven en personeelskwesties bij de EPA en wetgevers die Earth Day hebben gemarkeerd door moncler sale hun kritiek te vergroten.

If you found an error, highlight it and press Shift + Enter or нажмите сюда to inform us.

Мне есть, что сказать!