Fordi du slår hodet mot veggen av hvit dumhet

oversikt for TRPsubmitter

canada goose trillium Du spør henne ut når du vil spørre henne ut. Det er ingen offisiell regel canada goose jakke før / etter / under kaffe eller drikke eller hva som helst. Du har et ønske, og når du gjenkjenner det ønsket, bare gjør det og eier det. Don andre gjett deg selv, spesielt med college dating canada goose norge nettbutikk forårsaker ingen av det shit saker i det lange løp eller selv etter 2 uker. canada goose trillium

canada goose jakke Du sier også at du ikke vil rush, men senere vil du ikke bruke en månedsdatering. Det du ønsker å canada goose norge nettbutikk ekte rush eller finne ut raskt er om hun DTF eller i deg, så går det 2 canada goose dunjakke eller kanskje 3 datoer før sex er ikke så ille. Shit-delen er når gutta har ingen anelse og fortsatt tilbringe en måned, og så finner ut at jenta bare strenger dem sammen. canada goose jakke

canada goose dame Alt i alt, tenker du over. Disse college jentene vil knulle noen canada goose salg fyr som henger ut i sin sovesal for en fredag ​​kveld hvis de føler for det. Bare vær den fyren. Hold henne som en arbeidsvenn (for meg, kollegaer burde ikke være ekte venner uansett). Hun kan kanskje koble deg opp senere med en mer attraktiv venn. canada goose dame

canada goose jakker herre I mellomtiden vær vennlig og høflig. Don gjør noe som vil gi deg en seksuell trakassering heller. Hva jeg mener med det er du canada goose norge selvfølgelig vant seksuelt trakassere henne, men spente kvinner vil lyve (hennes fete venn) og gjøre opp skit. Hvis hun gisser eller hennes fete canada goose billig venn synes du er uhøflig, kan de enkelt hevde at du plaget henne fordi de kan bevise at du har hengt ut utenfor arbeidet og try here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge kan vise deg tekst / ring henne også. Og siden dette er jobben din, kan det virkelig ødelegge livet ditt. canada goose jakker herre

canada goose herre På den annen side er det ingen måte jeg noensinne vil gå på den aktiviteten lenger da. Du spurte henne ut, hun sa nei, så du ikke lenger vil gå. canada goose herre

Dette stammer fra MGTOW / ‘monk mode’ publikum her. De påminner meg alvorlig om markedsførere på flere nivåer som selger Cutco kniver og Crossfit paleo diettpakker med hvordan de slår inn ‘indre spill’ og hvordan den sanne mannen ikke søker godkjenning fra andre, han vil ikke være rundt andre i det hele tatt.

Den siste delen er en perversjon, slik at disse mennene kan unnslippe dommen fra andre og dermed ubehag. Deres egoer er skjøre. De tar ikke avslag fra kvinner godt. De klarer ikke å håndtere ‘vanskelige’ kvinner godt. Så deres løsning er å MGTOW og bare velge bort og ikke håndtere hva de anser som ‘bullshit’.

canada goose jakker dame Hvis noen virkelig hater kvinner, så fint antar jeg. Bare bo i tømmerhytta. Men det er slik en perversjon for å ta ditt naturlige evolusjonære ønske om sex og samhandling med kvinner i sosiale situasjoner og da selv nekte deg selv den glede ved å vri det til noe negativt som ikke er ‘konstruktivt for min økonomi’ eller ‘en forstyrrelse for min munk modus meditasjon reiser ‘. canada goose jakker dame

canada goose victoria Jeg gir deg det som er lettere i den situasjonen, sikkert. canada goose victoria

canada goose outlet Men å være apolitisk er en sinnstilstand. Jeg liker egentlig ikke noe politisk parti, og hvis jeg bodde i Amerika, omgitt av politiske annonser / cnn / fox nyheter osv. Som fortsatt ikke ville gjøre meg plutselig bry deg om politikken eller hvilke politiske blowhards tenker på meg som en asiatisk. canada goose outlet

Og ja, en del av ditt ansvar i livet er å omgjøre canada goose norge forhandler deg med positive mennesker. Ikke alle kommer til å like deg, og det inkluderer ikke at du liker feil grunner (aka rasisme).

canada goose jakke herre Hvis de går ut av deres måte å canada goose importør norge knulle med meg, står jeg opp for meg selv. Men jeg kommer ikke til å gå ut av min måte for å prøve å forandre seg; forårsaker for eksempel med sexpats, du kommer canada goose i norge til å endre sine tanker. Ingen mengde aktivisme vil. canada goose jakke herre

canada goose jakke dame Så ta skritt og flytte bort hvis du er omgitt av disse menneskene. Gå ut canada goose jakke oslo av veien for å møte noen asiater (eller andre minoriteter, da jeg fant noen ikke-hvite personer kan tilby en forbindelse som en minoritet). Sett deg i en posisjon til å lykkes / glad / fornøyd. Fordi du slår hodet mot veggen av hvit dumhet, kommer det ikke til å skifte mye. canada goose jakke dame

canada goose norge Med andre ord holder jeg meg og min egen og har lært å ikke sette meg i situasjoner som frykter meg. Jeg går ikke til expat / sexpat barer. Jeg har ikke hangout med tilfeldige Texans som aldri har møtt en asiatisk før. Jeg kan ikke tweet på folk som aldri har møtt meg og forventer at de ber om unnskyldning for noe de ikke føler seg er feil, og så blir de sint når de uunngåelig skyver den av på grunn av deres hvithet. canada goose norge

canada goose victoria parka Hvem ‘bitchin’? Jeg kaller det bare som det er, ‘dawg’. canada goose victoria parka

canada goose Denne retard canada goose outlet norge her er de eksakte ting jeg snakker om med tastatur SJWs med null sosiale ferdigheter. Barna bak en dataskjerm snakker alle ‘tøffe’ med ebonics laden ‘I fuck you up dawg’ drivel språk som fører ingen steder. canada goose

canada goose salg Å være realistisk om hvordan hvite mennesker ser asiater og dermed velger ut av politiske twitter rants er ikke det samme som å være aktivt antagonistisk mot asiater (hvor fikk du den ideen uansett, foruten din rumpa?) canada goose salg.

If you found an error, highlight it and press Shift + Enter or нажмите сюда to inform us.

Мне есть, что сказать!